ŠD KIDRIČEVO : KK ADECCO MARIBOR 56:77 (11:15, 11:18, ?, ?)

Kidričevo, 14.2.2014; Gledalcev: 35
Sodniki: Jazbec Leon, Pirtovšek Nino.

ŠD KIDRIČEVO: Turk D., Turk S. 3, Vujinović M. 12, Šmitran D. 4, Frešer I. 4, Bek M. 14, Mesarič A., 12, Dovečar T., Školnik J., Sevšek G. 7. Trener: Sevšek R.

KK ADECCO MARIBOR: Ensar D. 5, Kolenič A. 5, Ternjak J. 7, Mirt G. 2, Miklavčič M. 8, Stojkovič R., 13,Vedlin T. 2, Petrovič A. 16, Brolih J. 13, Želj M. 6. Trener: Čuješ M.

V 10. krogu PARKL lige smo se šumarji v domači dvorani udarili z Adeccom. To je bil drug obračun med tekmecema v tej sezoni. Po visoki zmagi nad Pragerskim v prejšnjem krogu, smo že nestrpno čakali na nasprotnika. Tekma se je začela z zelo agresivno igro. Kazalo je da bo tekma tesna, saj prvih nekaj minut ekipi nista bili pri metu. Prva četrtina je bila dokaj izenačena, z rezultatom 11:15. Nato se je v drugi četrtini razlika povišala. Adecco je prišel do dvomestne ga vodstva. V obrambi smo slabo zapirali raketo, ter tako prejemali točke. V napadu smo pokazali premalo učinkovitosti. Nismo imeli prave rešitve na njihovo izskakovanje ob podajah, ter razvijanju naše igre. Na odmor smo odšli z rezultatom 22:33. V drugem polčasu so se razigrali nasprotnikovi centri. Zadevali so mete iz pol distance, ter še vedno dosegali točke izpod obroča. Tretja perioda je bila za nas rezultatsko malo boljša, toda še vedno smo dosegli manj točk od nasprotnika. Rezultat tretje četrtine je bil 16:19. V zadnjem delu, pa smo bili nadigrani. Dodatnega zagona nam niso dali niti kurenti, ki so za domače  moštvo iz Kidričevega prišli navijati v drugem polčasu. V četrti periodi smo tako prejeli veliko točk, ter upov na preobrat je bilo konec. Razlika se je večala, igralci Adecca pa so bili razigrani. Končni rezultat tekme je bil tako 56:77 za goste. Razočaranje ob porazu je veliko, toda priložnost, da se poberemo nas čaka že to nedeljo, ko se bomo pomerili v pokalni tekmi z Lenartom.

Deli