ŠD Kidričevo vs KK Adecco 93:80

  0
  133

  Recap

  Spodaj zapisane besede, reki, basni, pripovedke in pa tudi kak vic, ni nujno, da odražajo tudi stališče same lige PARKL, niti ŠDK-ja. Skoraj bi si upal reči, da niti slučajno ne odražajo. Lahko bi napisal tudi, da je vsaka podobnost z resničnimi ljudmi zgolj naključna. Samo, se sami veste, da tukaj pa pridemo do težave. Kdo je že kako poročilo prebral ve, da ko nekoga mislim, res tistega mislim. Stanislav je Stanislav, Stojkovič je Stojkovič, Lješnjak je Lešnik tu pa nimamo zdaj kaj levo-desno.
  Pisal bom vse kaj vem, kaj pa ne vem pa si bom zmislo. Vglavnem, tak kot oni v parlamentu. Zdaj, ko še je svoboda govora, pa lahko reče vsak, kaj si misli, še morem to izkoristit. V vsakem poročilu mora biti, poleg vica, tudi malo razgledanosti, čeprav od rdeče niti – košarke, se pa vseeno ne sme preveč odstopat. Ampak saj Maradona je tudi zaradi Dražena gledo basket v Neaplju. Zdaj, ko moram na pošti pokazat pol denarnice dokumentov, pa povedat, kje je babica prej živela, pa zakaj sem se na Ptuju rodil, ne v Mariboru. Pa vse skupaj v neprebojnih jopičih pa HD maskah. Da tisto srečko kupim za 19 centov. Je že tudi čas, da določimo neke točno določene smernice za pisanje poročil. S tem apeliram na uredništvo Parkla. Saj se reče apeliram ne?

  KAZALO:

  3-8 … UVOD
  9-11 … KAKO JE DONČIČEV GLEŽENJ?
  12-18 … LANIŠEK ŽE VLEČE
  19-87 … JE EDINI, KI VLEČE?
  88-96 … ZAKAJ SO DANES ŽENSKE BOLJ ŽENSKE KOT MOŠKI MOŠKI
  97-101 … NE MOREMO MIMO PCT-JA
  102-103 … JAZ SEM ŠO MIMO PCT-JA
  104-104 … ADECCO – KLUB Z BOGATO TRADICIJO IN ZGODOVINO
  105-108 … MARINKOVIČ V MASKI
  109-121 … 1.ČETRTINA
  122-137 … 2.ČETRTINA
  138-142 … POLČAS (KJE JE BUJO?)
  143-156 … 3.ČETRTINA (HOLC ŠE NI PRAVI)
  157-212 … MIČO Z MEHIKE
  213-215 … BI Z MEHIKE MORALO ŠTETI ZA 4?
  216-228 … ZAPISNIK NE ŠTIMA
  229-245 … ALI JE ŠDK OGOLJUFAL ADECCO?
  246-266 … REKORDNO ŠTEVILO GLEDALCEV
  267-281 … 8 JUFK
  282-301 … BUJO JE PRVIČ MED TEKMO LETEL PO ZRAKU
  302-308 … NAMESTO BUJOTA, ZABIJA VID
  309-311 … DUH IN KARLO POVZROČALA TEŽAVE PO TEKMI
  312-387 … ZAKLJUČEK
  388-412 … ZDRŽIMO ŠE 14 DNI
  413-433 … FORMULA 1 NI VEČ TO, KAR JE BLA
  434-458 … TAVARES V DRESU ADECCA?
  459-488 … ALPI BREZ ZGREŠENEGA META
  489-511 … KJE JE LETOS DOMET ADECCA?
  512-538 … PIRE SE ZUNAJ SEKA
  539-999 … 3. POLČAS

  Preden začnemo s tem kaj vsi čakate, če je res bla štala po tekmi v garderobi, pa zakaj Adecco nima novih dresov, moram povedat izjavo tekme G. sodnika Marinkoviča. Reče sredi prvega polčasa on: »Fantje, dajte no – nisem jaz sem prišel tehnične delit« hahahaha majstore, to me spomni na sobotni večer, ko grem 19:00 pod tuš. Se pošteno zrihtam, gor kavbojke, srajčka, najdražji parfum ke ga mam v omarci, frizuro delam 8 minut. Ob 20:30 se dobimo pri kolegu, ob 23:00 pa je Bebek na trgi. Jaz pa pridem pa rečem: »Hei fantje, jaz sem prišel malo pogledat, nič nem spil« Jeeeeeeeebote, laži ti komu drugemu.

  Upam, da sem še v mejah normale glede sovražnega govora, ker znam še dosti hujše. Vglavnem, da nebote mislili … mogoče se včasih zdi, da jaz sovražim Adecco, to sploh ni res. Pač so bli ful »in« v naši ligi in fajn je tak, da se nekaj dogaja. V resnici so kar fejst fantje, no tu pa tam keri. Brez zajebancije. Malo spoštovanja pa moramo pokazat. Mojstri so eni redkih, ki so večkrat šampioni lige PARKL, kot so meli korono. Pri meni recimo, je razmerje 0:1, no če ni bla tisto samo gripa.

  Torej, da startamo. 1. kolo lige PARKL za sezono 2021/22 in za začetek zanimiva »klasika« v Kidričevem ŠDK-Adecco. Obe ekipi imata zanimivo zgodovino tekem, večinokrat je blo na koncu 20-40 za Adecco, včasih nismo mogli čez polovico prit par minut, enkrat pa smo jih ruknli na drugi, ko nas je blo 5. Mislim, da še je Pantelić takrat igral tam. Po eni sezoni, ko sploh ni blo nič, pa eni prej končani, tak vemo, da bo letos tak, kak bodo rekli. Če bodo rekli, da bo – potem bo. Če bodo rekli ne, pa nebo. Zdaj ko ni več Kurza, smo pa še v večjem kurcu pomoje. Ampak jebiga, več kot 10 ekip je prijavljenih. 1 liga, tak kot je Kuzma reko, pa da vidimo kaj bo – edino pošteno.

  Adecco je v tem času doživel kako spremembo, bom reko. Predvsem je blo opazno, da so brez trenerja. Dobro, 2 dol pa Iversona še igrajo, ampak to se pozna. Živanovič je šel stopničko višje. Baje se sliši, da spet snubijo Čuješa. Vprašanje kako se bo odločil. Od ekipe mislim, da ni več Horvata, Voglara pa Stamfera … ostalo ne vem, če še je kaj takega. Pa saj sami verjetno vete več od mene. Voglar je šou v Lenart, Horvat v pokoj, Nikola pa v Egipt. Vsi torej s trebuhom za kruhom. Manjkal je proti nam Bruči, pa Stojkovič. Potem pa ne vem, mislim sicer, da še je kdo, pa se zdaj ne spomnim. Mogoče kaki Kaube !?

  Vglavnem pri nas pa vse po starem. Letos smo resno vzeli, Alpija ni do nadaljnega zaradi osebnih razlogov, Čuturič bo prišo, Kača je v Kielu. Mesko, Holc, Turk, Mičo, slovenski Lešnjak, Karlo, Bojan, Duh, Žiga, Tona, Robi, Lucija, Dmitrij, Vid pa jaz pa smo bli. Aja, Lešnik bo, ko nebo utrujen. Reko je, da pride. Je pa res, da zdaj ko otroke štema je še sodnik postal. To pa morem rečt – kam je šou ta sodniški poklic, pa vemo, da je bil včasih zelo cenjen. Ampak glej, vsak mora delat to kar ga veseli.

  Adecco začne dokaj odločno. Rekel bi, da so povedli 5-13, potem pa sem jaz prišo v igro. Začeli so v postavi Ocepek, Manjevič, Dover, Ritlop in pa en mlad, visok fant. Ne vem kak se piše, ampak se mi zdi, da sem ga že vido nekje. Vglavnem nimajo ga radi. Mislim, nimajo radi – to sem zdaj grdo reko. Nočejo mu podajat. Aja, da še za prejšnji odstavek dodam. Pri nas je David šel v Ruše. Prineso je pire, pa je reko hvala lepa zadnjič. Zdaj smo brez Vujinovičev. Mogoče pa se kdaj keri vrne. Pri nas majo vsi odprte vrate, samo redkokdaj kdo potrka. Potem pa je v prvi četrtini kar raztural Turk. Organizacija, karneki skoki v napadu. Enkrat je Ritlopi šou do popka. Mislim, preskočo ga je tak. Noge mu je mel pri popku njegovem. Saj je bil faul, ampak vseeno. Mislim, piskali pa ga niso. Lahko rečem, da je blo v tem primeru sojenje pristransko mogoče malo, al pa domačinsko. Pa saj to tudi paše včasih. Jaz nimam rad onih danes popularnih v slogu: »sojenja pa ne bom komentiral«. Jaz zakaj si pa prišo, j*b*mo m*ter? Prva četrtina 16-20 za Adecco, čisto dovolj za prvih 10 minut. Dover je kar natreniral polrazdaljo. Lepo je capal. Ocepek neki koši, pa ne vem če ni že Ritlop v prvi, ene dvakrat huronsko zabil. Saj ni druge. Dobro, da sem bil vedno daleč stran. So nam kar hotli žgat kontro. Kaj preveč v totem slengi nekem pišem al mi še sledite?

  Dobro, tisti, ki ste konec z malco nimaš kaj, nazaj na delo. Bote že popoldan dalje prečitali. Potem v drugi četrtini pa pride Uršej, pa začne kar aktivno. Se mu vidi, da je letos bolj zaživel ko ni tolko akcij. One blokade pa čudna gibanja, ga znajo kar sfukat. Potem pa je nardil korake. Tak da, druga četrtina kar izzenačena. Vidim, da je Manjevič dal dve trojki, ni pa bil tisto res razpoložen na šutu, kot zna. Pri nas pa 6 trojk, štirje različni igralci. Pa ne na celi tekmi, samo v tej četrtini. Klasični ŠDK, jebiga. Žiga dobro, Lešnik skoki, aktiven, 10 kil manj. Holc je začel. Mesarič tudi trojka. Nebi si sicer mislo, ko se pripravlja. Samo je dal. Aja, jaz sem pa flopal celo četrtino. Metal sem se, kot na drsalkah. Simuliram že od časov fuzbala v srednji šoli, taki pač sem. Zato sem si prislužil po enih 16 minutah tudi prvo tehnično napako v sezoni – zasluženo. Letos kroži neka ideja v naših vrstah, da da vsak igralec 20€ na začetku sezone za sklad za tehnične napake, pa se potem porablja sproti, če se komu kaka zgodi. Bomo vidli. Ob tej priložnosti pa se morem zahvalit Meskotu, pa Robertinotu, ki sta leta nazaj po vzoru višjerangiranih lig »izsilila«, da se flop ne plačuje. Res lepa gesta. In to je moja prva tehnična v življenju, ki je brezplačna. Danes redkokaj dobiš zastojn, vete. Sem pa prišparal 10€ za dva kebaba. Stari, včasih si za 10€ často rundo celi fuzbal ekipi, pa še ti je ostalo 1,20€. Dobro nahrano jih nisi, da nem pretiravo. Samo vseeno. Kaj dela inflacija. Saj jaz sem reko, že dve leti nazaj, dajmo povečat tehnične, pa da dvignemo neki nivo komunikacije tudi v naši ligi, da se bodo toti problematični znali obnašat. Pa potem, razen Holca nihče ni bil za. Ne vem, če redno čitate, bom še enkrat povedal zakaj je Holc večji Bog od Chucka Norrisa. Mojstr je med 10-letno prepovedjo igranja, bil 2x zapored najboljši strelec tekme. Da li mirno spavaš Norisse?

  Polčas 43:47

  Drugi polčas si lahko preberete tudi Adeccovci, ker ne vem zakaj vas ni blo na igrišču? Kaj lahko napišem, da je blo na tribuni enih 20 gledalcev, če bi pretiraval bi reko kar navijaška skupina. Tak med nami, prišli so namiznotenisači, ker so za nami pripravljali kar dvorano za vikend. Da nebo kdo res mislo, da je 20 ljudi, v petek ob 21:30, ko lahko delaš karkoli na tem svetu, prišlo gledat našo tekmo. Ampak so bodrili, svaka čast. V tretji četrtini, si samo slišo dol: »to še zdržite«. Kaj bi res mogo napisat, da je blo 0 gledalcev? Pač, da je bla tekma odigrana pred zaprtimi vrati? Stari, Stanislav, al kdo je pač odgovoren, če jebena inšpekcija do sem bere, pa še kar vztraja, dam jaz za rundo.

  Drugače pa tretja četrtina lepa. Vmes že sploh mi, težko dihamo na škrge. Pomoje bi do tretjega kola mogli dat, po en respirator na vsako klop. Počasi se ogreva Bek. Nekaj lepih prodorov in enostavnih zaključkov do konca. Ostalo vse ok. Marinkovič zelo dobro. Pač za njega. Zapisnikarska miza tudi dobro. Sirene ni blo, ampak tega ne bom napiso, da še nebo kake kazni, že tak bomo 800€ za ligo težko zbrali. Ampak tak med nami, ko smo na koncu prešli v vodstvu, se je že dalo slutiti, da danes za Vedlina, ne bo iger in vina.

  Pred zadnjo četrtino se na naši klopi še vsi enkrat testiramo, s totimi na hitro. Vsem pokaže ena črtica. Lahko igramo. Karlo prvič vidi tote hitre teste. Ampak za samozadovoljevanje so ok, pač tolko so, da si sam zadovoljen. Duh spet dobro odigra svoje minute. Enkrat pozabijo na njega, pa sam na ziceru, pa ga lepo da. Čisto ok, za začetek. Aja pri Adeccotu še je Ferme zaključo, čeprav dres pa jim je pusto. Aja pa pri nas nebo več Miloša, je šel v Ramse, mislim da. Je tudi prišo na pivo, samo za rundo pa ni dal pomoje. Tak med nami, Ramsi bodo meli štalo pomoje. Do četrtega kola še nekak, potem pa razpad sistema. Težki karakteri na kupu. Pa zajebavam se no, malo zdrave provokacije pa mora bit v vsakem poročilu. Včasih se spomnim onih poročil iz Starš, ko sem začel brat, v slogu:

  STARŠE – RUŠE 66-56

  Sodnika: Pukl, Boltauzer

  Gostje so začeli dobro. Tudi mi smo igrali dobro v napadu. 1. četrtina 18-22
  Druga četrtina zelo zanimiva. Ajhmajer je zadel za 3. Pri gostih se je trikrat poškodoval Krebs. 2. četrtina 19-7.
  Tretja četrtina zelo izzenačena 15-15
  Na koncu smo kljub razpoloženemu Krebsu v dokaj mirni končnici slavili zmago. V naslednjem krogu odpotujemo v Kidričevo. 4. četrtina 11-9

  Jebeš taka poročila. Kam bote vi odpotovali. Če misliš, pa če kdo hoče naj napiše poročilo, če pa ne pa ne. Kaj zaj. Zakaj bi se jih sililo. Saj razumem, da nek nivo lige dviguješ. Samo kaj boš s takimi poročili. Te boljše, da z vsake tekme 5 slik slikajo pa je. Da vidimo kak je blo. Mogoče prva sodniški par, druga skok za prvo žogo (pa tu kar vidiš prvi petki). Potem bi dal tretja in četrta, res da se vidi vsaka ekipa posebej. Ampak ne rabi bit vedno skupinska. Mogoče kar vmes random. Mogoče med kakim time outom al pa tak spontano. Peta pa potem vedno malo taka zbadajoča. Nek sodniški konflikt al pa nekoga jeznega na klopi, ki nič ne igra. Al pa smešna fotka z igre, ko je nekdo v nekem čudnem »muvu«. Tolko da je, pa več poveš kot z totimi praznimi besedami. Se ne govorim, da mora tak bit, ker sem jaz tak reko, ampak zato, ker tak bo.

  No, da ne dolgovezim. To je bla pa Bekova četrtina. Dobro se Holc je tudi nekaj dal. Samo Mičo pa je odigral. Bum-bum-bum. Je reko en naš: » Kot Curry« Majstore kaki Curry, to je Mičo. Pametno, ko pa pridemo v njegov film, pa je gotovo, lahko delaš kar hočeš. Ena zadnja, tam bi reko 3-4 minute do konca ne vem, če ni bla skoraj s polkroga sredinskega. In je prelomla, nimaš kaj. Saj potem je Battisti šol k mizi zapisničarski. Pa verjetno smo kako piko zraven »prešvinglali«, ne vem kak bi drugače karnaenkrat za 16 vodli, ampak ko je takoj vido, da Robertino nebi tega naredo. Res pa je, da tak kot je Mičo metal, je tudi na te napredne semafore, težko klikat. Vglavnem na koncu niti ni blo tak težko. Aja Stojkovič še je prišo. Bi reko ene 3-4 minute do konca. Baje je bil na treningu, čeprav pri njemu nikol ne veš. Sicer ekipo nebi nikol pusto na cedilu, samo krožijo pa take in drugačne govorice po kafičih v Mariboru. Dobro baba čula – baba rekla, samo vseeno. Malo smo se potem vstrašli. So nas mislili še kar prijet. Ne mormo rečt, da so kar puško vrgli v koruzo, že zato ker je niso imeli. Ampak res ni blo problemov. Kaki prosti met, pa zicer pa je blo. Kake serije trojk pa jim tudi ni uspelo povezat. Mi smo se kar veselili, po drugi strani pa vemo, da je to šele začetek sezone. Ena lastovka še ne prinese pomladi, ampak, če se po jutru dan pozna bomo to sezono na mrzlem pili, pa jufke jeli.

  V fantasijy vodi Mičo, ker pumpa tekme. Vprašanje kaka je realna situacija. Jaz sem zadnji, pa ne morem in ne morem priključit, čeprav se mantram. Westbrook me jebe, pa saj Harden tudi ni pravi. Dobro samo, da sem vzel Butlera. Siakama sem zdaj vzel, bomo vidli …

  Ne morem, da ne bi omenil mojega najljubšega dirkača formule 1 – Rubensa Barrichelotta. Ne vem kak se prav napiše, pa ne vem če se ga spomnite. Ampak je bil simpatičen, enkrat doli v Braziliji mislim, da je iz 13 mesta prišo na drugo al celo prvo. Ovi Brazilci pa mahali z zastavami, ko da Robinho dribla na Marakani. Zlati časi tega športa. Težko pa letos gledam Cedevito Olimpijo. Pa pustimo zdaj igro. Če malo gledate tekme, vidite, da je povsod neko vzdušje. Kdo se spomni ma masko na bradi, kdo ne je nima, ni panike. Recimo, se ste gledli derbi Zvezda-Partizan. Kake maske, ptiči so jim srali po parketo. V Stožicah pa na 8 sedežev en gledalec, ki ne sme bit preglasen in niti ni fajn, da je pretih. Vstane se lahko samo, ko je 8-0, pa še takrat mora bit tim-out, drugače ne. Ni to dobro.

  Vglavnem, zdaj sem že čisto zavil s teme. Sem pa slišo, da so Starše Čiro doble Ruše. Zanimiva sezona bo. Verjetno res lahko vsak vsakega. Razen Beltincov, oni lahko vse. Zdaj ko mi kaže, da še mam fraj 423 črk za isto ceno, bi rad pozdravil še Jako Klobučarja, od Novaka frenda, dol v Grčijo. Bivšega igralca Union Olimpije – Tunjija Awojubija. Ke te dela mojstr. Mormo res zrihtat, da bo enkrat Luka Štucin nas pozdravo s Sportkluba, to bi blo faca. Luka, če bereš pozdravi drugič, ko se javljaš z Oake. Omenil pa bi še Jana Močnika – Lumpija iz Nove Gorice, od Stojkota kolega. Spomnim se ga s Tivolija. Tekma življenja v evroligi. Najhitrejši človek leta. Trojka od table, na koncu pa največji koraki kar sem jih vido. Vsi nehajo igrat, 3 sekunde do konca. On pa v polnem šprintu čez igrišče, gre polagat. Normalno odbija, vmes pa pomoje med driblingoma nardi ene 7-8 korakov. Tak je bil hiter. Še takrat v počasnem posnetku jih nisi mogo preštet, ker je blo prehitro. Svaka Čast.

  Več o Lešnikovih kometih, letalih, ki so na to noč preletavala Kidričevsko dvorano, gospe upraviteljici dvorane, ki nam je čestitala za zmago, kako je noč vzela Karlota in Duha (Duha še nekak), kartonih vina, ki izginevajo iz ptujske vinoteke in še o čem drugem pa v kakšnem naslednjem prispevku.

  Na koncu upam, da poročilo nebo cenzurirano, ker jebiga – naravno je najboljše. Jaz sem sicer najbolj za naravno. Tako je Krek priporočal, med korono jejte solato. Majstore, zadnja solata, ki si jo vido, je ona perica, ki je visela iz Cheeza.

  Hvala, ker ste si vzeli čas, pridite še kaj …

  Lp, Uroš Drevenšek

  PCT: ne
  Pasma: Štajerski planšar
  Tehnična: Ja
  Sex: Ja
  Izobrazba: Ne
  Temperatura: 34,6°
  Ko še enkrat zmeriš: 36,7°
  Letnik: 1992 (ročno trgan)
  TRR: SI56 3300 7812 0000 921
  Cena: 29.890€ (po dogovoru)

  Details

  Date Time League Season
  19/11/2021 8:45 pm PARKL liga 2021/2022

  Venue

  OŠ Kidričevo
  Kajuhova ulica 10, 2325 Kidričevo

  Results

  Ekipa1234T
  ŠD Kidričevo1627222893
  KK Adecco121772480

  ŠD Kidričevo

  # Player Position MIN FGM FGA FTM FTA 3PM 3PA OFF REB DEF REB AST PF TF STL TO BLK PTS
  0Karlo LikavecCenter0000000000000000
  0Žiga OzvaldičGuard0100010000000005
  4Tomaž LešnikForward02000200003000010
  9Mitja BekGuard03030600004000027
  10Andrej MesaričForward-Center0101010000400006
  11Sebastjan HolcForward-Guard06000400004000024
  16Bojan LjubecGuard0000000000000000
  17Uroš DrevenšekForward-Guard0203000000400007
  77Denis DuhForward-Center0100000000200002
  5Samo TurkGuard05020000002000012
   Total 02109014000023000093

  KK Adecco

  Position MIN FGM FGA FTM FTA 3PM 3PA OFF REB DEF REB AST PF TF STL TO BLK PTS
   0000000000000000
  Deli